Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:
Firmanavn: Dry Ice Technology ApS 
Adresse: Møllebakken 3 B 7600 Struer
CVR: 28334869
Mail: lager@dryice4you.com
Telefon: +45 70 20 50 94 

Priser: Hos Dry Ice Technology ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Pengene bliver trukket, så snart varen er afsendt

Betaling: Mobile Pay, Visa, Mastercard, Dankort
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering: Dry Ice Technology ApS tilstræber at afsende ordre senest 24 timer efter modtagelse af ordre, alt afhængigt af omfanget af ordren.

Fortrydelsesret Tøris: Tøris er en forgængelig vare og kan derfor ikke tages tilbage under fortrydelsesret. I sagens natur og grundet fordampningen, vil der ikke være et produkt tilbage, når det først er kommet retur til os. Tørisen bliver leveret i EPS styropor kølekasser. Da tøris fordamper, vil der typisk forsvinde 15-20% dagligt.

Vi sender med kurer transport for at få varen så hurtigt som muligt frem til jer.

Reklamationsret Tøris: Tøris er en forgængelig vare og kan derfor ikke tages tilbage under reklamationsret. I sagens natur og grundet fordampningen, vil der ikke være et produkt tilbage, når det først er kommet retur til os. Tørisen bliver leveret i EPS styropor kølekasser. Da tøris fordamper, vil der typisk forsvinde 15-20% dagligt.

Vi sender med kurer transport for at få varen så hurtigt som muligt frem til jer.

Reklamationsret: Der gives 2 års reklamationsret på produkter, der ikke er tøris, i henhold til købeloven.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
Dry Ice Technology ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Refusion: Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret: Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop som ikke er tøris.
Returneringsomkostninger skal du selv erholde.

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr. mail på bs@dryice4you.com – I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten “Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
Varer hvor plomberingen er brudt.

Returnering: Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnereing er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling: Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Indkøbskurv